torstai 23. huhtikuuta 2015

Hyvää kirjan ja ruusun päivää!


Hotakaista, ooh! Ja hyvä tekosyy ostaa kirjoja. Sinisalon Auringon ydin ja Howeyn Siilo on pitänyt lukea jo pitkään. Hotakainen pääsee ilahduttamaan junamatkaani heti huomenna ja toivottavasti ehdin bloggaamaankin siitä jo viikonlopun aikana. Oletteko käyneet ostoksilla?

6 kommenttia:

 1. Auringon ydin on kyllä yksi viime vuoden parhaista lukemistani kirjoista. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Ostamasi kirjat kiinnostavat minua kovasti. Siiloa silmäilin tänään kaupassa, mutta päädyin sitten Wattsin Sokeannäköön. :)

  VastaaPoista
 3. Minä kävin ensimmäistä kertaa Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi ostoksilla. Itse ostin Ali Smithin Oli kerran kello nolla ja Jeffrey Eugenidesin Naimapuuhia.

  VastaaPoista
 4. Kummatkin ostoksistasi näyttävät kiinnostavilta, varsinkin Auringon ydin on pitänyt itsekin jo pitkään lukea. Omalta osaltani Kirjan ja ruusun päivä näytti aluksi menevän ohi, mutta nyt Kantajan hankkiminen on kuitenkin alkanut vähän kutkuttaa... Ehkäpä noudan sen huomenna itselleni. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo Siilo kiinnostaisi minuakin. Pitääpä kuitenkin ehkä vielä piipahtaa kirjakaupassa, vaikka meinasin, että tänä Kirjan ja ruusun päivänä en ostaisi mitään...

  VastaaPoista
 6. Auringon ydin on yksi parhaita suomalaisia kirjoja. Niin hyvä, että jopa minä "koskaan-en-lue-kirjoja-uusiksi" olen harkinnut sen lukemista toiseen kertaan.
  Minusta Juoksuhaudantie oli niin huono, ehkä huonoin kirja, jonka ikinä olen lukenut, niin en ole uskaltanut yrittää enempää Hotakaisia. Siilo taas on lukulistalla, mutta jostakin syystä aina joku toinen kirja menee edelle.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!