lauantai 6. lokakuuta 2018

Turun kirjamessujen lauantai

Toinen päivä on pulkassa. Ihmisiä oli paikalla aivan hirveästi, liikaa, ahdisti. Kuvittelisi, että kirjaihmiset olisivat fiksuja, mutta kyllä mahtui ruuhkaan täysurpojakin. Tämä oli hyvien keskustelujen päivä. Seurasin Mitä Minna (Canth) tekisi -paneelikeskustelua, jota oli katsomassa aika moni muukin. Jenni Haukio moderoi keskustelua, jossa loistivat Elina Knihtilä, Jouko Jokinen ja Minna Rytisalo. Tätä olisin halunnut kuunnella ainakin pari tuntia pidempään!

Myöhemmin seurasin toista varsin mielenkiintoista keskustelua, jossa keskusteltiin kirjablogeista. Paikalla olivat kirjabloggaaajt Tuomas Aitonurmi, Kirsi Hietanen, Arja Korhonen, Tuija Takala, Airi Vilhunen, Sivumennen-podcastin Jonna Tapanainen ja kirjailija Pajtim Statovci.

Raskas päivä painaa, joten tällä kertaa en kirjoita tämän enempää vaan tyydyn (huonoihin) kuviin. Huominen vielä jäljellä, silloinkin on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa ja toivottavasti kohtaamisia. On tämä vaan ihan parasta, kaikesta ruuhkasta ja hälinästä huolimatta <3 
Päivän saalis ja väsynyt mäyräkoira.

1 kommentti:

  1. On kiva lukea messukokemuksista, kun itse ei ole mukana. Sinulla on ollut hieno päivä!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!