perjantai 21. marraskuuta 2014

Lomamatkalla luetut

Hei pitkästä aikaa! Thaimaan Khao Lak oli UPEA, kaunis, rauhallinen ja mieletön paikka. Kahden viikon loma kului nopeasti ja kovin paljoa ei malttanut makoilla paikallaan lukemassa. Lopulta luinkin reissussa vain kaksi kirjaa, mutta ne olivatkin sitten melkoisen hienoja, eipä tosin mikään ihme, sillä kyseessä on kaksi lempikirjailijoideni joukkoon kuuluvaa kirjailijaa. Pidempiin selostuksiin en nyt kykene, aivot ovat vieläkin loma-asennossa ja taitavat siellä pysyäkin vielä viikon verran, tietokoneestakin loman pitäminen on tuntunut valtavan hyvältä.

Luetut kirjat:

Haruki Murakami: Norwegian Wood, 426 sivua.
Joyce Carol Oates: Haudankaivajan tytär, 678 sivua.


Norwegian Woodia kuvatessa koin odottamattoman ongelman.
Rekvisiitta lähti karkuun!
Näkinkengässä olikin asukas.
 Minulla on vielä ensi viikko lomaa ja aionkin viettää sen pitkälti kirjoihin uppoutuneena, palailen siis asiaan, kun tietokoneella istuminen alkaa taas tuntua mukavalta. Mainiota marraskuun loppua!

12 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana näkinkengän asukas!!

  VastaaPoista
 2. Hahaha, karkaava rekvisiitta :D

  Minun pitäisi NIIN lukea nuo molemmat kirjat... Saan ihan juuri loppuun yhden aivan muun tiiliskiven, täytyy varmaan välillä lukea pari ohuempaa kirjaa kuitenkin :p

  VastaaPoista
 3. Hahaa, asukki ajatteli että "mähän en tässä kirjan vieressä makaa." =D On varmasti sinulla ollut upea loma, ja hyviäkin kirjoja olet lukenut. Ainakin Oates, se on tosi hyvä, Murakamin teosta en ole lukenut. =D

  VastaaPoista
 4. Tosiaan ihana tuo kipittelevä rekvisiitta! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa sinulla ollut upea lomakohde!

  Hienot kirjatkin, mutta tuo rekvisiitta on aika hillitön. :)

  VastaaPoista
 6. :D
  No juu, sinulla tuo rekvisiitta toden totta elävöitti kuvaa!

  VastaaPoista
 7. Kehuskelin blogiasi vähän osoitteessa ellenlukee.blogspot.fi, rakastan blogiasi;) <3

  VastaaPoista
 8. Hyvät kirjat ja rekvisiitat, ja upean näköinen loma! Ihan nappivalinta matkan ajankohdaksi. Hyvää marraskuun jatkoa (onneksi se loppuu kohta)!

  VastaaPoista
 9. Hah, tuollaista liikkuvaa rekvisiittaa ei olekaan tullut ennen vastaan :D Haudankaivajan tytär on upea ja vahva kirja!

  VastaaPoista
 10. Hihii KIITOS kaikille! :) Kiva jos rekvisiittakuva piristi, minä palaan katselemaan näitä kuvia aina, jos on huono päivä, tuo tyyppi oli niin sympaattinen ja hihitytti rannalla niin, että harvat ohikulkijat kääntyivät katsomaan :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!