maanantai 1. helmikuuta 2016

Yhteenveto maratonviikosta


Niinpä katosi taas viikko ihmisen elämästä, päivät kiitävät eteen päin ja nythän ollaan jo helmikuussa. Vietin viime viikolla Cats, books & me -blogin aloittamaa viikon pituista lukumaratonia. Aloituspostaukseni löytyy täältä. Vietin viikkoani siten, että luin aika  normaalisti, mutta poikkeuksellista oli se että kiinnitin huomiota lukumääriin. Samalla koitin saada keskeneräisiä kirjoja luettua loppuun ja se sujuikin ihan mukavasti.

Kiitos Kirsille mukavasta maratonideasta, tällaisia rentoja maratoneja on niin mukava pitää. Vuorokauden tiiviit lukumaratonit eivät ole niin minun juttuni, suorittaja pääsee liikaa esiin ja nautinto jää taka-alalle. Tässä siis viime viikon lukemiset. Lukeminen jakautui niin että joinakin päivinä en lukenut paljon mitään, mutta toisina päivinä, etenkin viikonloppuna, luin runsaasti. Äänikirjaa kuuntelin vain kävellessäni eli aika paljon tulee näemmä käveltyä viikon mittaan. Sarjakuvat ja Kakola olivat nopealukuisia, Wolfin kirja sen sijaan melkoista jumittamista. Sivumäärä ei noussut kovin korkeaksi, mutta keskimäärin luin kuitenkin yli sata sivua päivässä. Näistä kaikista koitan saada tehtyä myös omat bloggauksensa. Supermielenkiintoisia kirjoja mahtui maratonviikolle!

Maratonin aikana kokonaan luetut:

Christa Wolf: Erään naisen elämä 212 sivua
Hergé: Tintti Neuvostojen maassa 141 sivua
Hergé: Tintti Afrikassa 62 sivua

Maratonin aikana loppuun luetut:

Manninen ja Raivio: Punavuoren keisarinna 205 sivua
Lahtinen ja Salminen: Kakola 142 sivua
C. S. Lewis: Velho ja leijona 36 sivua

Äänikirja:

Leena Lehtolainen: Väärän jäljillä 8,5 tuntia

= Yhteensä 798 sivua ja 8,5 tuntia äänikirjaa 

Päätin muuten, että nyt alkoi kevät. Lumet ovat sulaneet ja pöydällä on vuoden ensimmäiset tulppaanit. Ehkä vähän liian aikaista, mutta joka tapauksessa on helpottavaa, että inhokkikuukauteni tammikuu on nyt ohi. Ihanaa helmikuuta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvä määrä sivuja :) Minulla suorittaja nousi esiin loppuviikosta, tuntui että kyllähän tässä nyt vielä paremminkin voisi suoriutua. Lukeminen oli kuitenkin mukavaa koko ajan, varsinkin kun oli hyviä kirjoja :) Kiva kun lähdit mukaan! Ja komppaan, kevät voi alkaa jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva viikko, tällaisia voisi pitää tänä vuonna toistekin :)

   Poista
 2. En ole koskaan osallistunut lukumaratoniin, koska luultavasti vain koko ajan kyttäisin luettujen sivujen määrää enkä nauttisi lukemisesta. Hassua, että tammikuu on inhokkisi. Miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla käy usein niin, että maratonin alussa kyttään sivumääriä, välillä unohdan sen ja nautin vaan lukemista, mutta lopussa alan taas helposti suorittaa... Tammikuu on pimeä, synkkä ja turha kuukausi ja monet elämäni ikävimmistä asioista ovat tapahtuneet tammikuussa. Tosin en tiedä onko se ihan ultimaattinen inhokki, marraskuukin on aika paha ;)

   Poista
 3. Erään naisen elämä. Luin sen juuri itsekin, mutta pystyin lukemaan kerralla korkeintaan 5-10 sivua.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!