perjantai 11. syyskuuta 2015

Voita liput Turun Kirjamessuille!


Varma syksyn merkki on Turun Kirjamessut, jotka tänä vuonna järjestetään 2. - 4.10.2015 eli jo kolmen viikon päästä. Minulla on ilo ja kunnia arpoa lukijoilleni lippuja syksyn ykköstapahtumaan, kiitos Turun kirjamessujen! Samaan aikaan kirjamessujen kanssa järjestetään ruokamessut ja runsaat maistiaiset yhdistettynä kirjamessujen herkkuihin olen moneen otteeseen todennut aivan lyömättömäksi yhdistelmäksi.

Arvon viisi lippupakettia ja yhdessä paketissa on kaksi pääsylippua Turun kirja- ja ruokamessuille. Yksi lippu on arvoltaan 16 euroa ja se oikeuttaa kertakäyntiin messuilla eli kahdella lipulla voit käydä messuilla yksin kahtena päivänä tai kaverin kanssa yhtenä messupäivänä.

Arvontaan voit osallistua kommenttiboksissa näin:

- Henkistä plussaa saat kertomalla parhaan muistosi Turun kirjamessuilta ja/tai mitä erityisesti odotat messuilta tänä vuonna. Tämä ei ole pakollista eikä lisää voittomahdollisuuksia, mutta ilahduttaa bloggaajaa.

- Liitä kommenttiisi nimimerkki ja sähköpostiosoite tai muu tapa, jolla saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.9.2015 klo 21:00 asti. Arvon voittajat (5 kpl) maanantaina 14.9. aamulla (menetelmänä random.org) ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti sekä täällä blogissa. Messuliput (2 kpl / voittaja) lähetän 2. luokan kirjeenä eli muistathan olla kuulolla, mikäli osallistut arvontaan, että saan voittajien osoitetiedot ja liput löytävät ajoissa uusiin koteihinsa.

Messuilla tavataan! Arpaonnea kaikille tasapuolisesti ja aurinkoista viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Osallistun arpajaisiin. Minulle Turun kirjamessut viime vuonna olivat ensimmäiset tänne paluuni jälkeen. Sitä ennen olin käynyt vain Helsingin kirjamessuilla. Kyllä minä pidin hyvin raikkaana Juha Hurmeen kustavilaisen kalastajan tuoksuista puheenvuoroa kaikennäköisen pönötyksen jälkeen jota siinä avaijaispuheenvuoroissa viime vuonna kuulin.

  VastaaPoista
 2. Koetan onneani! En ole koskaan käynyt Turun kirjamessuilla, joten nyt olisi erinomainen mahdollisuus saada minut rikkomaan se "perinne". ;) Ohjelmassa on paljon kiinnostavaa, etenkin Leena Krohnin esiintyminen olisi hienoa nähdä.

  VastaaPoista
 3. Osallistun! En ole valitettavasti ennen Turun kirjamessuilla käynyt, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus! :-) <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos, osallistun mielelläni ja menisin messuille mieheni kanssa. Viime vuonna sattui hassu juttu, kun olimme kuuntelemassa kirjailijoita niin valokuvaaja oli ottanut meistä kuvan tai siis presidentin rouvasta, joka seisoi meidän takana. Kuva oli epäonnistunut, eli punainen väri peitti minut kuvassa ja mieheni ja presidentin rouva seisoivat siinä rinnatusten. Viime vuonna oli Turun messuilla todella hyvä kirjailijavuosi.

  VastaaPoista
 5. Osallistun. Häpeäkseni on myönnettävä, että lyhyestä matkasta huolimatta messut ovat jääneet toistaiseksi kokematta. Tänä vuonna voisi sen suhteen ryhdistäytyä huolimatta siitä tuleeko arpajaisvoittoa vai ei :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun kivaan arvontaan! :) Tänä vuonna kiinnostaisi mennä kuuntelemaan mm. Enni Mustosen ja Kaari Utrion haastatteluja sekä Sara Kokkosen Kultaiset tyttökirjaklassikot -kirjan esittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, unohdin laittaa sähköpostiosoitteeni eli se on lumikukka333 (at) gmail (piste) com.

   Poista
 7. En ole ikinä käynyt Turun kirjamessuilla, vain Helsingissä. Nyt tuoreena turkulaisena messuille meno tuntuu suorastaan kaupunkilaisvelvollisuudelle. Laila Hirvisaaren ja Sofi Oksasen kirjailijakohtaamista ainakin olisi kiva päästä seuraamaan.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 8. Anna Kortelaisen kirja-uutuudet kiinnostavat aina, niin tälläkin kertaa kun hän tulee messuille perjantaina keskustelemaan isoisänsä matkoista kertovasta (näin olen ymmärtänyt) Huonon matkailijan päiväkirjasta. Ajoittuu harmillisesti perjantaille......
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 9. Viime vuodelta jäi ainakin mieleen Katherine Pancolin tapaaminen, itse kun pidän valtavasti hänen Krokotiilin keltaiset silmät -kirjastaan. Messujen jälkeen kävin myös katsomassa kirjasta juuri tehdyn elokuvan Logomossa. :-) Tämän vuoden ohjelmaa olen vain silmäillyt, mutta sen verran näyttää mielenkiintoiselta (esim. Antti Holmaa haluaisin kuunnella!), että kyllähän sinne täytyy taas mennä.

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan. miilem [at] hotmail [piste] [com]

  VastaaPoista
 11. Kirjamessuilla on mukava käydä ja tapaa aina tuttuja joita näkee tosi harvoin. ja teen aina hyviä joululahja ostoksia lapsille ja lastenlapsille , kirja on aina ehdottomasti paras lahja .kirsti-
  inkeri@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Turun Kirjamessut ovat olleet ehkä se syksyn merkki minulle. Kirjat ja viilenevät illat.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!