keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kootut selitykset eli pikavisiittini kirja-alennusmyyntiin ja kuinkas sitten kävikään

Poikkesin töiden jälkeen pikaisesti kirjakauppaan etsimään siskolleni synttärilahjaa. Oikein sopiva lahja löytyikin (toivottavasti siskoni ei eksy blogiini) ja olin jo suunnistamassa suorinta tietä kassalle. Silloin kuitenkin ajatuksiini tunkeutui se vihoviimeinen ja maailman historiassa hirveyksiä aikaan saanut lause "no voisinhan minä muutenkin hiukan katsella, mitä täältä löytyisi". Ennätysajassa keräsin sylini täyteen toinen toistaan innostavampia löytyjä ja lopulta kannoin kotiini tällaisen joukon.Oikealla se siskon synttärilahja, Simonin kissan pentu. Tiedän siskoni ja hänen miehensä Simon's cat -youtube-videofaneiksi niin uskon, että tämäkin on mieluisa. Selailin kirjaa hiukan ja mieleni alkoi tehdä hankkia tällainen itselleni värityskirjaksi. Oikeasti, miten aikuinen ihminen voi kaivata itselleen värityskirjaa? Ja samalla, tietääkö joku saako jostakin aikuisille suunnattua, yksityiskohtaisia kuvia sisältävää värityskirjaa?

Toisena oikealta Harjunpää ja rautahuone, joka maksoi vain 2,95 €. Rakkauden nälkä jäi mieleeni mahtavan koukuttavana dekkarina ja sen vuoksi sallin itselleni tämän heräteostoksen. Joka on sitä paitsi myös hesarin suomalaiset suosikit -listalla.

Toinen vasemmalta on Juha Itkosen Seitsemäntoista. Maksoi 4,95 € enkä edes jaksa keksiä selitystä.

Viimeisenä Joyce Carol Oatesin Sisareni, rakkaani, josta Katri kirjoitti hiljattain ja vakuutti minut, että tämä kirja on luettava niin pian kuin mahdollista. Blondi oli yksi parhaista viime vuonna lukemistani kirjoista, joten uskon pitäväni tästäkin. Oikeasti, kuinka moni olisi pystynyt vastustamaan tuollaista himoitsemaansa kirjaa, jos se tulee vastaan, vieläpä kovakantisena, kirjakaupan alessa ja maksaa vain 7,95 €.

Kuulkaas, jos tässä että joutuu asumaan viikot työpaikkakunnalla ei ole mitään muuta hyvää, niin ainakin se, että onpahan toinen paikka, minne saa hamstrattua kirjoja. Että terkkuja kotiseudulle vaan, täällä pyyhkii hyvin kirjaisasti.

16 kommenttia:

 1. No katsoppas. Ostin tuon samaisen Oatesin kirjan alesta ja tänään ajattelin muuten vaan Itkosta. :)

  VastaaPoista
 2. Hyviä hankintoja. Tuon Oatesin haluaisin, vaikka en ole yhtään Oatesin kirjaa vielä lukenut - niitä on kehuttu niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen lukenut vasta Blondin ja Black waterin, ihanaa että on vielä paljon lukematta hänen kirjojaan. Blondin perusteella Oates pääsi heti lempikirjailijoideni joukkoon.

   Poista
 3. Olen lukenut Sisareni, rakkaani ja kyllä kannattaa lukea. En kehtaa edes sanoa omia kirjaostoksiani alennusmyynnistä (vannoutunut kirjastosta lainaaja)...no sanon yhden runokirjan Markus Jääskeläinen Ilmapallo 4,95. Kannet ihanat ja ne runot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin olet pitänyt tuosta Oatesista. Onpas ihanan niminen runokirja! Eikä ollut kallis investointi sekään.

   Poista
 4. Hienoja löytöjä! Pitäisikin mennä vielä katsomaan...
  Sinulle on postia blogissani: http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan vain vähän katsomaan ;) Kiitos kovasti tunnustuksesta ja haasteesta, koitan vastailla siihen pikimmiten.

   Poista
 5. Minä kävin alessa myös, mutta en ostanut ale kirjoja. Että toimin juu todella älykkäästi. :D Lähti mukaan kaksi pokkaria (onneksi pokkaria, eikä kovakantista), joista toinen (Kuvun alla) oli pakkohankinta kun näin sen pokkarihyllyssä. Olen niin ihastunut siihen neloselta tulevaan Under the dome sarjaan, nimittäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla käy luvattoman usein noin, että ostan kaikkea normaalihintaista alessa. Tosi harvoin teen näin hyviä löytöjä kuin nyt! "Kaikki" tuntuu puhuvan nyt tuosta Under the domesta, pitäis varmaan itsekin tutustua :)

   Poista
 6. Hyviä hankintoja! Etenkin Oates ;)

  VastaaPoista
 7. Tunnustan, olen useinkin katsellut tyttöjen värityskirjoja/värityskuvia sillä silmällä, että tuopa olisi mukava värittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, en ole ainut värityskirjoja himoitseva aikuinen! Et sitten kuitenkaan ole lähtenyt sille polulle, että "annas tänne, äiti värittää" :D

   Poista
 8. Minäkin kotiutin tuon Sisareni, rakkaani samaan hintaan, sekä 'pari' muuta :) Simonin kissa on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sitä tuleekin pimahdettua kirja-alennusmyynneissä, kun vaatealennusmyynnit taas eivät jaksa kiinnostaa, vaikka varmaan pitäisi... Simonin kissa on tosiaan ihana ja sen pentu supersöpö :)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!