sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Ohjelmatärppini Turun kirjamessuille

Vuoden paras viikonloppun on ihan pian täällä! Ensi viikon perjantai, lauantai ja sunnuntai on kirjallisuuden juhlaa, kun täällä koti-Turussani vietetään Turun Kirjamessuja ja samaan aikaan Turun Ruoka- ja viinimessuja. Turun Kirjamessut tarjosi minulle bloggaripassin, josta kiitokset jo etukäteen.

Itse seikkailen onnelisena kirjamaailmassa jälleen joka päivä. Kirjamessut alkaa olla todellinen perinne perheessäni. Tänä vuonna messuseuranani on perjantaina äitini, lauantaina mieheni ja sunnutaina Kjell Westö, heh. Tärkeintä messuilla on yleinen haahuilu, kirja-aarteiden löytäminen ja yleinen spontaanius. Ohessa kuitenkin muutama poiminta valtavan laajasta ohjelmasta.

Perjantai 6.10.

Perjantain agenda on kiertää läpi antikvariaattihalli ja poimia parhaat löydöt päältä. Ihan hyvä siis että perjantaille sattui päivä, jonka ohjelmassa on minua vähiten kiinnostavia juttuja.  Tuo elokuvakirja kiinnostaisi kovasti eikä vähiten siksi, että koen suomalaisen elokuvan jääneen minulle nolon vieraaksi. Turku ja musiikki ovat erityisen lähellä sydäntäni. Seuraan Ilari Aallon blogia ja olen lukenut hänen molemmat tietokirjansa, kiinnostaisi siis tuokin keskustelu.Lauantai 7.10.

Reijo Mäki kirjamessujen lauantaissa (päivä mieheni kanssa) alkaa olla myös perinne. Turku-juttujen äärellä taas. Harkitsen Kyrön uutuuden hankkimista (nimmarin kera?) ja myös Jarlan haastattelu kiinnostaa. Lauantaina pitää ehtiä myös kiertelemään ruokamessujen puolella, liian täyteen ei siis kannata ahtaa päiväänsä (että jaksaa myös syödä maistiaisia...).


Sunnuntai 8.10.

Saanko vaan jättää tämän tähän? Ohjelmassa on toki Westön lisäksi paljon muutakin kiinnostavaa, kuten Eppu Normaalia. Perinteisesti parhaat palat ohjelmasta olen löytänyt sattumalta harhailemalla, sitä strategiaa ajattelin noudattaa tänäkin vuonna.

Enää muutama hassu päivä ja sitten alkaa kolmen päivän kirjabileet, en jaksa odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!