perjantai 6. lokakuuta 2017

Se on täällä, vuoden paras viikonloppu!

Parin tunnin päästä se on taas menoa, Turun kirjamessujen kolmen päivän kirjajuhla alkaa.
Perjantain tavoitteeni on kiertää uusien kirjojen tarjoukset ja antikvariaattitiskit tarkkaan. Nappasin juurin kuvan tyttökirja- ja Astrid Lingren-hyllystäni, sinne etsin perinteisesti täytettä. Lisäksi tahtoisin hyllyyni sieltä puuttuvat Ishiguron Ole luonani aina ja Pitkän päivän illan mutta niin varmaan haluaisi moni muukin sattuneesta syystä. Joitakin megaklassikoita ajattelin myös katsella sillä silmällä. Seuraksi saan äitini <3

Huomenna divaripuolen koluaminen jatkuu miehen kanssa, kun tavoitteena on löytää hyllyyn loput Vares-pokkarit, joita siellä ei vielä ole. Muitakin edullisia dekkareita voisi katsella iltalukemiseksi. Lauantaina pitää myös käydä ruokapuolella maistelemassa juustoja. Mielenkiintoista ohjelmaa on tarjolla koko päivän.

Sunnuntaina onkin sitten luvassa päivä Kjell Westön kanssa. Kokemus on opettanut, että kolmantena päivänä olo alkaa olla jo nuutunut, joten istuskelu kuulostaa jo etukäteen hyvältä. Nimmarin ajattelin metsästää Rikinkeltaiseen taivaaseen, fanityttökohtausta odotellessa siis!

Kuka muu on mukana? Nykäiskää hihasta, jos näette tämän näköistä kirjahullua :) Kiitokset vielä Turun Messukeskukselle bloggaajapassista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!