perjantai 21. helmikuuta 2014

Miniloman minilukumaraton


Huomenta! Minilomani on alkanut mainiosti, asiat on hoidettu ja tankkausta on suoritettu niin kaupassa kuin kirjastossakin. Oi mitä luksusta olla arkipäivänä Turussa ja päästä käymään muutaman sadan metrin päässä sijaitsevassa lähikirjastossa! Lukupinooni päätyivät aiempien lisäksi vielä:

Yrjö Kokko: Pessi ja Illusia (223 sivua)
Laura Esquivel: Pöytään ja vuoteeseen (213 sivua)

Jos syntyy tilanne, että kaikki tökkii, löytyy hyllystäni varmasti paljon lisää hyviä ehdokkaita tai voin jatkaa eilen junassa aloittamaani, erittän lupaavaa, Westön Missä kuljimme kerran. Aloitan, kun kello kumahtaa 11 lyöntiä (kuvitteellista sellaista) ja lopetan siis kello 19:00. Kun aikaa on rajoitetusti, koitan käydä netissä mahdollisimman vähän, mutta joitakin väliaikatietoja tulen päivittämään. Tsemppi ja kisakatsomoseura ovat erittäin tervetulleita! Tämä on varmasti paljon jännempää kuin mikään muu urheilu, esimerkiksi joku jääkiekko, voi olla ;)

Let's mennään! Taidanpa aloittaa Aikakoneella.

Kl0 12:02
Kävin juuri vuodessa 182701. Ihmiset olivat jakautuneet morlokkeihin ja eloihin. Aikakone oli HUIKEA! Mahtava aloitus siis. Seuraavaksi taidan jatkaa Esquivelilla. Tämä on niin kivaa.
Sivuja luettuna: 94



Klo 14:01
Pöytään ja vuoteeseen luettu, kylläpä etenenkin nyt tasatunnein! Kirja oli viehättävä, sympaattinen, tunnelmaltaan erikoinen ja omaperäinen, mutta ennen kaikkea mukavan hömppä. Kaikki ne ruokaohjeet ja kuvailut ruuanlaitosta saivat minut nälkäiseksi. Taidankin tästä seuraavaksi mennä pinaattikeiton lämmittelypuuhiin ja alkaa samalla lukea Haahtelaa. Esko on maailman paras maratonkaveri, se ymmärtää rennon pötköttelyn päälle paremmin kuin kukaan muu!
Sivuja luettuna: 309



Klo: 15:21
Sain Katoamispisteen luettua, olipa se surumielisen kaunis! En oikein tiedä, mitä haluaisin lukea seuraavaksi, ehkä Blade runneria? Saan väliaikatiedotteita jääkiekosta seinien läpi, kun naapurit huutavat...
Sivuja luettuna: 469

Klo 16:52
Luinkin Miss Lonelyheartsin. Hmm, taisi jäädä jotakin oleellista tajuamatta, mutta ihan hieno oli, vaatisi ehkä syvempää analysointia. Kuuntelin tässä välissä myös 25 min äänikirjaa, kun kävin Eskon kanssa lenkillä. Vielä olisi kaksi tuntia lukuaikaa, minkäköhän valitsisin.
Sivuja luettuna: 583


Kello 18:39
Jaahas, maratonaikaa olisi jäljellä vielä parikymmentä minuuttia, mutta silmät alkavat lupsua siihen malllin, että taidan lopettaa suosiolla tähän. Viimeiseksi maratonkirjaksi aloittelin Nälkää, joka ansaitsee tulla luetuksi virkeämpänä. Hereillä oloa ei juurikaan edesauta vatsan päällä makoisasti uinuva kääpiömäyräkoira...

Yhteensä tulin lukeneeksi 672 sivua ja kuuntelin äänikirjaa 25 minuuttia, ei lainkaan hassummin siis! Kyllä tämä maratoonaus on niin hauskaa, että pitää löytää mahdollisimman pian aikaa täyspitkällekin koitokselle. Kivasti etenee samalla nuo listaprojektitkin. Kiitos tsempanneille :)

3 kommenttia:

  1. Jee, hauskaa maratonia! Itse lopetin tunti sitten ja nyt olo on pöhnäinen ja kaikkensa antanut. Mutta olipa hurjan hauskaa jälleen kerran.

    VastaaPoista
  2. Tsemppia maratooniin! Minullakin on ollut suunnitelmissa lukea tuo Esquivalin kirja, oli kiva lukea siitä kommentteja. :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!