sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pika-arvonta: voita liput Helsingin kirjamessuille! (arvonta päättynyt!)


Ensi viikonloppuna on luvassa mukavaa tekemistä, kun vuorossa on yksi koko vuoden merkittävimmistä kirjatapahtumista, Helsingin kirjamessut. Itse aion olla menossa mukana ensimmäistä kertaa ikinä. Paikalle junailen Turusta vain lauantaiksi, messuthan ovat peräti nelipäiväiset ja alkavat jo torstaina.

Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus voittaa kaksi lippua messuille! Kahdella lipullahan pääset paikalle kahtena päivänä tai sitten otat kaverin mukaan yhdelle päivälle. Koska messut alkavat jo ihan pian, tämä arvonta on varsin pikainen. Osallistumisaikaa on huomiseen maanantaihin klo 11:00 asti, jonka jälkeen arvon voittajan (1 kpl, joka siis saa kaksi lippua) ja liput lähtevät matkaan heti, kun saan voittajan yhteystiedot.

Arvontaan pääset osallistumalla huutamalla kommenttikenttään vaikka hep! ja lisäämällä kommenttiin sähköpostiosoitteen. Voittajan arvon random.org:n satunnaisgeneraattorilla.

Onnea tasapuolisesti arvontaan ja hauskoja messuja kaikille! Liputhan tarjoaa siis Helsingin kirjamessut, jonka tarjoamalla bloggaripassilla pääsen messuille.

 Maanantai klo 11:36

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli lopulta mukava määrä, 13 osallistunutta. Random.org pyörähti ja voittajaksi valikoitui 10. kommentoija eli nimimerkki Sara! Onneksi olkoon, laitoin sinulle äsken sähköpostia.

Kiitos osallistuneille ja hauskoja messuja kaikille! Palaan vielä ohjelmatärppien parissa myöhemmin tällä viikolla.

13 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!