lauantai 3. lokakuuta 2015

Turun kirjamessut - lauantai 3.10.

Toinen messupäivä on takana ja kieltämättä alkaa hiukan jo olla kisaväsymystä ilmassa. Onneksi huomenna on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa niin voi lepuutella jalkojaan.

Tänään oltiin paikalla heti aamulla ja istahdimme sopivasti penkkiin, kun Reijo Mäen haastattelu alkoi. Mäen uusin Vares-dekkari Tulivuori sijoittuu Teneriffalle ja se kuulosti varsin mielenkiintoiselta. Lukulistalle, ehdottomasti!


Mäen jälkeen teimme kierroksen ruokapuolella ja sitten siirryimme kuuntelemaan Kari Hotakaista. Sitä ennen Agricola-lavalla oli erittäin mielenkiintoisen oloinen dekkari-keskustelu, josta ehdin kuulla lopun. Ja näin suuren idolini Maria Kallion, eikun siis Leena Lehtolaisen! Hotakaisen uutuus Henkireikä tarttui messuilta myös mukaan ja sain siihen signeerauksen. Fanityttökohtaus iski jälleen, totta kai.Mielenkiintoista oli kuulla myös Riikka Pulkkisen lempikirjoista, vaikka olinkin järkyttynyt, että yksi niistä oli kovin tylsänä ja turhana pitämäni Sebaldin Austerlizt. Sen sijaan Ali Smithin Satunnainen kuulosti niin hyvältä, että se on ehdottomasti luettava.


 Eilen oli kummallisten sattumusten päivä ja tänään oli taas päivä, jolloin tapasin tuttuja. Ja bongasin Matti Vanhasen ja tällaisen kaverin.


Minusta tuntuu, että Turun kirjamessuilla paistaa aina aurinko, niin myös tänään. Hienon messupäivän jälkeen auringonpaisteessa on bloggaajan helppo hymyillä, vaikka aurinko paistoikin silmiin. Huomenna taas, luvassa ainakin Katja Kettu ja Enni Mustonen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!