lauantai 4. lokakuuta 2014

Turun kirjamessut: lauantai 4.10.

Nyt on takana toinenkin messupäivä. Taas olin niin aikaisin liikkeellä, että olen nyt jo kotona. Huikeat messut kaikenkaikkiaan! Monipuolinen tarjonta ja kiva, kotoisan leppoisa ilmapiiri. Tykkään!

Mauri Kunnas oli niiiiiiin ihana! Hän kertoi pitävänsä kaikista lammasta pienemmistä eläimistä.


Tommi Kinnunenkin oli niiiiiin ihana. Aivan huippu esiintyjä muuten, ihan jo sen vuoksi soisin Neljäntienristeykselle tämänvuotisen Finlandia-palkinnon. Tai siis toki muutenkin, kirja oli ihan uskomattoman hieno, harmittaa etten koskaan tullut siitä bloganneeksi.


Oli muuten hauskaa, miten sekä Kunnas että Kinnunen puhuivat vaimojensa merkityksestä ja tuesta kirjan luomisessa. Kunnas kertoi, että vaimo huutelee välillä iltaisin, että etkö meinaa lainkaan lopettaa, kun taas Kinnusen vaimo ensin kuuntelee saunan lauteilla kärsivällisesti tarinoihin liittyviä asioita ja sen jälkeen nukahtaa tasan kello 21, jonka jälkeen kirjalija saa rauhassa aloittaa luomistyönsä. Symppistä!

Omat kirjaostokset jäivät tänään yhteen kirjaan. Viime vuonna ostin Charlotte-siskon Shirleyn samantyylisenä Kariston painoksena, tällä on siis jo kaltaistansa seuraa hyllyssä.


Aurinkoisena syyspäivänä huippujen kirjamessujen jälkeen on helppo hymyillä! Kiitos messukeskus ja kirjamessut, ensi vuotta odotellessa :)


10 kommenttia:

 1. Kiitos Marile messumaistiaisista! Melkein tuli lähdettyä Porvoosta Turkkuseen, kun oikein presidenttikin tapahtumaan facessa mainosti... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Presidenttiä en bongannut, mutta hänen vaimonsa kyllä, noin kymmenen sentin etäisyydeltä jopa! No, ensi vuonna sitten, kyllä näin hyvän tapahtuman takia kannattaa lähteä Turkuun!

   Poista
 2. Vau, sulla oli tuollainen hieno lappu. Mää olin tänään bloggaajan tittelillä messuilla liikenteessä, mutta en saanut mitään lappusta. No, kyllä sitä silti messuilla seikkaili :) Harmi, missasin Kunnaksen! Se taisi olla mulla jossain lappusella ylhäällä, mutta oli niin hektinen päivä, että en muistanut käydä varmaan puolissakaan missä olin suunnitellut käyväni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oho! Ehkäpä laput oli loppu ;) Kunnas oli niin symppis, vähän harmittaa, etten mennyt hakemaan signeerausta. Minäkin menin ihan virran vietävänä, ihme oli,että ehdin edes näihin muutamiin.

   Poista
 3. Kiitos kirjoituksestasi! Kunnaksen uusimman esittely löytyy sattumoisin tänään blogissani. Kyllähän se rakkaus kirjantekemisestä välittyy lukijallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, korjaus, teksti on kyllä vasta maanantaina! Sori töppäily!

   Poista
  2. Pitääkin tulla lukemaan :)

   Poista
 4. Kivat messuraportit sinulla, kiitos niistä! Aikomukseni on ollut osallistua jonain syksynä Turun messuille. Tässä pääsi sinun kuvaustesi mukana jo tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Marjatta! Messuilla on kivaa ottaa kuvia jo senkin vuoksi, että niitä katsellessa pääsee itsekin takaisin siihen mukavaan messutunnelmaan. Turun messuilla on kyllä ihanaa, joskus pitäisi kokea Helsingin kirjamessut.

   Poista
 5. Get all the best spirits and wines on Duty Free Depot!

  All the world famous brand name drinks for unbeatable low price tags.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!