sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Voita lippu Turun Kirjamessuille!


Varma syksyn merkki on Turun Kirjamessut, jotka tänä vuonna järjestetään 30.9. - 2.10. eli jo kahden viikon päästä. Minulla on ilo ja kunnia arpoa lukijoilleni lippuja syksyn ykköstapahtumaan, kiitos Turun kirjamessujen! Samaan aikaan kirjamessujen kanssa järjestetään ruokamessut ja runsaat maistiaiset yhdistettynä kirjamessujen herkkuihin olen moneen otteeseen todennut aivan lyömättömäksi yhdistelmäksi.

Arvon  kaksi pääsylippua Turun kirja- ja ruokamessuille. Yksi lippu on arvoltaan 16 euroa ja se oikeuttaa kertakäyntiin messuilla.

Arvontaan voit osallistua kommenttiboksissa näin:

- Henkistä plussaa saat kertomalla parhaan muistosi Turun kirjamessuilta ja/tai mitä erityisesti odotat messuilta tänä vuonna. Tämä ei ole pakollista eikä lisää voittomahdollisuuksia, mutta ilahduttaa bloggaajaa. Palaan itsekin myöhemmin messuohjelmaan tarkemmin, luvassa on kaikkea hurjan mielenkiintoista!

- Liitä kommenttiisi nimimerkki ja sähköpostiosoite tai muu tapa, jolla saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi.

Osallistumisaikaa on tiistaihin 20.9.2016 klo 21:00 asti. Arvon voittajat (2 kpl) keskiviikkona 21.9. (menetelmänä random.org) ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Messuliput lähetän 2. luokan kirjeenä eli muistathan olla kuulolla, mikäli osallistut arvontaan, että saan voittajien osoitetiedot ja liput löytävät ajoissa uusiin koteihinsa.

Messuilla tavataan! Arpaonnea kaikille tasapuolisesti!

Keskiviikkona 21.9.:

 Random-generaattori pyörähti ja seitsemästä osallistujasta voittajiksi valikoituivat kommentoijat numeroilla 4 ja 7 eli nimimerkit Avokadopaikka ja anonyymi. Onnea voittajille, laitan teille vielä tänään sähköpostia!

7 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! maimalaak@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minä myös! Paras muistoni Turun kirjamessuilta, joita kokemuksiin kertynyt vasta kokonaiset yksi, on tämä: suomentaja Juhani Ihanus - kulttuuripsykologian dosentti Helsingin yliopistossa sekä taidekasvatuksen ja taidepsykologian dosentti Aalto-yliopistossa - Suomen Aforismiyhdistyksen Virpi Alasen haastateltavana Karl Krausin aforismikokoelmasta Myrkyn käyttöohje. Tämä on eka kokemukseni ja kuvaa messujen hauskuutta. Kaikkea ennalta suunnittelematonta voi tulla vastaan ja osoittautua virkistäväksi kokemukseksi! leena.laurila@keskiespoo.net

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan! :) Tämän vuoden messuilla kiinnostaa mm. Donna Leonin haastattelu. S-postini: lumikukka333 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan! Odotan etenkin antikvariaattipuolen kiertämistä ja uusien ihanien keittokirjojen löytämistä. :)
  Sähköpostini on avokadopaikka (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 5. arvontaan, Ihanin muistoni Turun kirjamessuilta on vuodelta 2014. Tällöin sain käsiini yhden lempikirjailijoideni Salla Simukan singeratun painoksen Musta kuin ebenpuu. Täydensi ihanasti kokoelmani, sillä minulla oli tuolloin jo aikaisemmin saadut teokset singeerattuna. En edes osannut kuvitella tuolloin saavani vimeisintä teosta singeerattuna joten muisto o vahvasti jäänyt mieleen.
  jenijio17@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan. Messuilta odotan edullisia kirjalöytöjä joita olen aikaisempinakin vuosina sieltä bongaillut :)

  sähköpostiosoitteeni on anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan. Sähköposti miilem ät hotmail piste com

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!