torstai 14. marraskuuta 2013

Päivä 14: Lempikirjani suosikkikirjailijaltani

Kolmenkymmenen päivän kirjahaaste ja samoin Virallinen Lukukuu lähestyvät puoliväliä! Olethan jo osallistunut synttäriarvontaan?


Eiliseen viitatakseni...

Ensimmäisenä mieleeni tuli Kafka rannalla. Ihan vaan, kun se sattuu olemaan uskomattoman hieno. Ja ihana. Lukija pääsee karkaamaan arkeaan ja kellumaan ihanaan mystiseen tunnelmaan.

Toisena mieleeni tuli Suvi Kinoksen seitsemän enoa. Ihan vaan, kun sen lukeminen on aina yhtä hauskaa, kun välillä tuntuu että puolet sanaleikeistä ja viittauksista menee ohi, mutta toisinaan oivaltaa ja hirnahtaa. Ihan uskomattoman hauska ja älykäs, suosittelen kaikille, ketkä eivät ole vielä Suvi Kinos -sarjaan tutustuneet.

Sitten mieleeni tulivat Täällä pohjantähden alla, Ylpeys ja ennakkoluulo, Oman elämänsä sankari, Blondi, Linnunradan käsikirja liftareille, Hohto, Roger Ackroydin murha, Melukylän lapset, Eedenistä itään... Ja mitä enemmän luen, sitä enemmän löydän uusia lempikirjailijoita ja lempikirjoja.

4 kommenttia:

  1. Kafka rannalla on ihana. Ja 1Q84 on ehkä vielä ihanampi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että mulla on vielä 1Q84 lukematta, joululomalla saan ahmia koko trilogian kerralla. Odotukset ovat kyllä erittäin korkealla, kun todella moni Kafkasta tykännyt on tykännyt siitä myös vähintään yhtä paljon.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina, kiitos!